UGG

Miss Ragtime vill tacka alla sina underbara kunder som deltog i gårdagens kvällsöppet i butiken. Nu är det inte långt kvar till jul, och än finns det tid kvar att införskaffa de sista julklapparna.

 

Julstämningen blir allt mer påtaglig och på söndag är det förutom fjärde advent även söndagsöppet i butiken mellan 12.00 – 15.00.

 

Med advent och jul och allt som hör därtill kommer även snön och kylan, och vad kan då vara mer passande än ett par riktigt varma och sköna UGGs. Miss Ragtime älskar sina UGGs, det gör även många av världens celebriteter. Sedan Oprah höll fram UGGsen som en av hennes ”Favorite Things” redan år 2000, har många andra följt trenden.

 

Senast i raden var bloggerskan Anna Hibbs som hyllar sina nyinköpta ”fruktansvärt sköna” skor på sin blogg. Gör som Anna och införskaffa vinterns mest komfortabla skor idag, som säljs i butiken och på onlineshopen www.missragtime.ebutik.se.


Bild från Anna Hibbs blogg


Online news

Några som uppmärksammat miss Ragtimes lansering av onlineshop är Göteborgs största livsstilsmagasin Aveny.se.
Aveny.se guidar dig om det bästa kring och på avenyn i Göteborg och skriver följande om miss Ragtime


 ”Nyligen tog miss Ragtime steget ut och öppnade en webbshop med sina gamla o nya kläder. Butiken har varit mycket uppmärksammad i press och bloggar för sitt breda sortiment av vintage och secondhand kläder”.


Nu kan ni även finna miss Ragtime på den populära sidan hittaplagget.se.


Besök från storstaden!

Miss Ragtime är ny här i bloggvärlden, några som däremot har mer erfarenhet inom ämnet är Elin Kling, Columbine Smille och Emma Elwin.

Dessa vackra trendsättare besökte förra veckan butiken och Columbine skriver på sin blogg ”dagen efter shoppade vi lite, bla på Rag Time, en superbra butik där det fanns grym vintage”. Speciellt förtjust blev hon i dessa vintageskor som fortfarande finns kvar i butiken.


Ett par örhängen från Miss Ragtime fick Columbine i alla fall med sig hem till huvudstaden.Bilder lånade från Columbines blogg


Viktiga datum i juletider

Miss Ragtime hjälper dig med julklappssökandet genom att hålla butiken öppen två söndagar innan julafton. Den 13/12 samt den 20/12 är öppettiderna
12.00 - 15.00. Med julmusik och tända ljus kommer vi i stämning inför julen!

Torsdagen den 17/12 har miss Ragtime öppet till klockan 20.00 för att ge dig en chans att ordna med julbestyren. I butiken bjuds det på glögg och pepparkakor, ta även chansen att få hjälp med lite personlig styling. Alla julklappar blir inslagna i vackra paket och under kvällen erbjuds även fina priser på Nougats produkter.

Måndagen den 28/12 skyltar miss Ragtime upp med de finaste partyklänningarna som kommer fullända inringningen till det nya året. 
Kom in i butiken och införskaffa din favorit!


Nyheter i butiken

Nu har miss Ragtime fått in underbara smycken från Disney, samt en påfyllning med de populära klockhalsbanden från Vintage by Fé.

Miss Ragtime tar dagligen in handplockade vintage plagg med kvalité och hög trendfaktor i butiken.


Klockhalsband från Vintage by Fé 749:-
www.missragtime.ebutik.se


Inlämning av kläder

Som många kunder uppmärksammat har inlämningstiderna till butiken förändrats. Det som numera gäller är måndagar till torsdagar mellan klockan 09-00 - 11.00, samt mellan 17.00 - 18.00. För bästa möjliga service ringer du och bokar en tid på 031-7740232. Glöm inte ta med dig ditt kvitto när du ska hämta ut din profit eller dina osålda varor.

Just nu tar miss Ragtime gärna emot festliga toppar och klänningar, så kika efter i garderoben om du har några bortglömda fynd!


Klänning från Zetterberg 3995:-
www.missragtime.ebutik.se


Lansering av onlineshopen

Torsdagen den 26/11 hade miss Ragtimes onlineshop premiär, detta firades i butiken med julmust från Grebbestads bryggeri och glada miner! Vi vill passa på att tacka alla våra kunder som förgyllde butiken med sin närvaro och gjorde det till en härlig kväll.

Gör det till en vana att kika in på onlineshopen som ständigt uppdateras med nya produkter och inspirerande bilder,  www.missragtime.ebutik.se. För dig som är bosatt i Göteborg kan du enkelt hämta upp dina köpta varor i butiken!


RSS 2.0