One Teaspoon – Nu i butik

Äntligen har vårens kollektion av One Teaspoon landat i butiken på Magasinsgatan.

Sköna t-shirts med rockiga, vackra och färgglada tryck står högst upp på Miss Ragtimes önskelista!Metro Mode med Amanda Berg

I dagens Metro kan du läsa om Miss Ragtime i ett modereportage av modebloggerskan Amanda Berg. Göteborgsbloggaren beskriver Miss Ragtime som en butik där det "blandas riktig vintage med moderna märkeskläder".

Så gör som Amanda och kom in och kika på vårens modenyheter i en härlig mix med unika välplockade vintageplagg!Läs hela artikeln här


Bygg upp din basgarderob

En bra garderob börjar med en bra grund, och varför inte bygga upp den med sköna kvalitetstoppar från det franska märket American Vintage. Tanken bakom designen är enkelhet kombinerat med bekväma material som ger en behaglig och lätt känsla mot kroppen. Superkvinnligt.

Genom att kombinera topparna och linnena med din egen stil får din garderob ett märkbart lyft!


Nyheter i butiken

I veckan trillade det in nyheter från både UGGS och Zetterberg. Vårmodet från UGGS är en lägre sko som finns i två härliga färger. UGGsen som är fodrade med lammpäls håller dig varm i kylan och sval i värmen, med andra ord, en trendig och otroligt skön sko du kan använda året om.

Från Zetterberg finns nu en draperad dröm i färgerna svart och gråblå, ett måste i Miss Ragtimes garderob!One Teaspoon

Till vårnyheterna välkomnar vi det australienska märket One Teaspoon. Miss Ragtime ser fram emot att klä upp sig från topp till tå med plagg från deras rockiga sommarkollektion. Av modebloggen Trendhunter beskrivs kollektionen som ”Truly Wild”, och vi älskar det!


Pälsjakt

Pälsvästarna som kom in i förra veckan försvann fortare än kvickt, men Jessica och Ida är nu på jakt efter ytterligare en leverans av vårens snyggaste fårpälsvästar. Vi inväntar med spänning resten av vårens nyheter, och vi kan lova att det kommer bli många guldkorn!


Vårnytt och rea hos Miss Ragtime

Realisationen fortsätter på Miss Ragtime i takt med att vårens nyheter börjar trilla in. På märken som American Vintage, Melmelli, NoLita, RaRe, J Dauphin och Les Temps des Cerises erbjuds 50% rabatterat pris, och på Zetterberg, Davoodi by Friends och Munthe plus Simonsen är rabatten 30%.

De senaste värmande vårnyheterna är underbara pälsvästar från märket Mission i olika färger och former. Så skynda dig in i butiken och gör några härliga reafynd eller införskaffa en av vårens säkraste stilkort, pälsvästen.Realisation

Nytt år och nya tag! I butiken pågår just nu realisation på ett urval av våra varor från bland annat Les Temps des Cerises och American Vintage, med rabatter på 50 procent. Kom in i butiken på Magasinsgatan, värm dig från januaris kyla och spana in våra erbjudanden.


För er som handlar på onlineshopen kommer inga varor skickas förrän 8/1, men avhämtningen i butiken fungerar som vanligt!


RSS 2.0