Calou Sweden

Höstens coolaste pjucks kommer från det svenska skomärket Calou, som designar och tillverkar träskor "som dem en gång var, men på ett nytt sätt" för oss kvinnor som uppskattar bekväma men även trendiga och vackra saker! Dessutom är varje par är unikt då de designas och tillverkas för hand i Sverige

I höstens kollektion lanseras ett par träskoboots som definitivt faller under de ovannämnda kategorierna; trendiga, vackra och bekväma! Man praktiskt taget studsar fram i Calous underbara skor!


Melmelli

Nu finns höstens nyheter från märket Melmelli hos miss Ragtime. Låt dig inspireras av vackra sidensjalar, underbara stickade ponchos, superhärliga basplagg, läckra tunikor och favoritarmybyxan när du väljer hur din garderob ska se ut när hösten knackar på dörren!

 


Vintagenytt

Låt dig svepas med och inspireras av trender och plagg från förr! Här är några av de många vintage godbitar som finns hos miss Ragtime just nu.

Nyheter från UGG Australia

En given höst- och vinterfavorit hos miss Ragtime är skor från det australienska märket UGG! Skorna och stövlarna har som återkommande den sköna fårskinnsinredningen, som får dina fötter att vilja dansa in den kommande hösten!

I butik finns ett gäng olika modeller, färger och kvaliteter, kom in och hitta din favorit!
Walk in, dance out!One Teaspoon

Sensommaren sjunger på sin sista vers och miss Ragtime fyller butiken med mysiga höstplagg!
Märket One Teaspoons underbara höstkollektion karaktäriseras av stickat, satin, kedjor, nitar, pärlor och skinn, en härlig kombination om ni frågar oss!

Nedan bjuds ett litet smakprov av vad kollektionen har att erbjuda,
superhärligt!


RSS 2.0