A dress for success!

Kom in och prova helt nyinkomna klänningar från London, 699 kr. Brittisk vintage när den är som bäst; småmönstrat i olika färger och former. Absolutely lovely och plagg väl värda ett besök. Så vi ses... snart!


La vita è bella!

Och med sommarens läckraste skor och accessoarer blir livet ännu vackrare. Förgyll festen, överraska studenten – det är svårt att stå emot. Oemotståndligt helt enkelt. Som bakgrund till bilderna har vi valt ett vackert fat av Anna Elzer Oscarson. Läs mer om hennes design på www.aeo-studio.com!

Priser i bildordning: Halsband Icon 799 kr, Beige sandalett vintage 990 kr, Armband och ring Daytwentyfive
399-1 349 kr, Klänning Zetterberg 3 995 kr, Kuvertväskor vintage 400-500 kr, Silverringar U it's You
995-1 995 kr, Klockor Vintage by Fé 499 kr, Halsband Mint 149 kr, Paljettsandal vintage 495 kr, Sandalett
Ugg 1 599 kr

Beach 2011 – we are ready!

Med en bikini från One Teaspoon är man alltid snygg på och under ytan, den är din för 799 kr! Vi har också fått in sommarens coolaste underklänning från Blond, 479 kr. Kan bli din absoluta sommarfavorit, som bara klänning är den super! Sol, vind och vatten höga berg och djupa hav, det är mina drömmar vävda av...

Let's go... ethno!

Mitt bland fantastisk färgprakt har vi nu fina plagg och accessoarer i härliga naturfärger och etniska mönster. Kom förbi och botanisera bland sprakande färger och spännande former! Pst, vi har precis fått in underbara nyheter från Melmelli, it's a must!


RSS 2.0