Det var magiskt igår... tack alla!


American Vintage

Alldeles nyinkommet- flera nya fina färger av American Vintage!


Så mycket nytt, så mycket snyggt

Våren, solen, fågelkvittret. Ljuset! Allt blir på något sätt så mycket lättare. Att vakna på morgonen, gå ut med hunden och promenera till bussen är i det närmaste lustfyllt när solens strålar värmer kinden och luften känns frisk och vårfräsch. Precis samma känsla har vi i butiken. Det bubblar av ny inspiration och kreativitet. Vårens skor, jeans, väskor, byxor har tagit över och du måste komma hit. Här ser du smakprov från MelMelli, Minnetonka, Rare, American Vintage och Modström. Oemotståndligt!

Byxa MelMelli 1 499 kr
Mockasiner Minnetonka 1 000 - 1 200 kr
Jeans Rare 1 795 kr
Tisha American Vintage 449 kr
Jeansväst Modström 699 kr
Scarf American Vintage 449 kr
Skinnväska Vintage 1 695 kr
Byxa Mel Melli 1 499 kr
Mockasiner Minnetonka 1 000 – 1 200 kr
Jeans Rare 1 795 kr
Tisha American Vintage 449 kr
Jeansväst Modström 699 kr
Scarf American Vintage 449 kr
Skinnväska Vintage 1 695 kr

Mer Palladium, fler färger!


Weekendshopping!

Nu blir du snyggast i stan! Med den bästa tröjan, de coolaste jeansen, den fräckaste kjolen och de läckraste zebrabrallorna. Allt från våra nya märken Second Female och Rare. Omistliga ting som måste beskådas, provas och njutas av. Du förstår ju själv, det är bara att rusa hit! Och när du ändå har vägarna förbi, passa på att titta in på Grönbergs Interiör. En inredningsbutik utöver det vanliga med mängder av inspirerande tips inför våren. Härligt.
www.gronbergs.com
Nu blir du snyggast i stan! Med den bästa tröjan, de coolaste jeansen, den fräckaste kjolen och de läckraste zebrabrallorna. Allt från våra nya märken Second Female och Rare. Omistliga ting som måste beskådas, provas och njutas av. Du förstår ju själv, det är bara att rusa hit! Och när du ändå har vägarna förbi, passa på att titta in på Grönbergs Interiör. En inredningsbutik utöver det vanliga med mängder av inspirerande tips inför våren. Härligt. www.gronbergs.com
Randig tröja, Second Female 649 kr
Jeans, Rare 1 795 kr
Armykjol, Rare 1 795 kr
Zebrabyxa, Second Female 529 kr

Sko sig på våren

Känner ni? Det är vår i luften! Och plötsligt känns alla vinterns stövlar och kängor väldigt varma. Som av en händelse har vi fått in det allra senaste på skofronten. Riktiga pärlor från Palladium, Primeboots och Alberville. Skor med vårkänslor. För just dig. Du måste prova!


Alberville träkilklack 795 kr
Palladium höga 899 kr, låga 799 kr
Primeboots 2 400 kr
Alberville stövlette 895 kr
Alberville träkilklack 795 kr
Palladium höga 899 kr, låga 699 kr
Primeboots 2 400 kr
Alberville stövlette 895 kr

RSS 2.0