Vårsol!

Sol ute, sol inne, sol i hjärtat och sol i sinnet!




Vintage 1

Miss Ragtime välkomnar det nya märket Vintage 1 till butiken på Magasinsgatan. Med sin välsittande och fräcka design har Vintage 1 snabbt blivit en ny jeansfavorit i Hollywood. Stjärnor som Cameron Diaz, Eva Longoria, Kate Hudson och Rihanna har alla setts bära den populära Motorcycle modellen.

Så sprid lite stjärnglans i din tillvaro genom att införskaffa dina egna exklusiva Vintage 1 jeans hos
miss Ragtime!



Festlig kundkväll!


Camillas favoriter

Västsveriges bästa barista Camilla älskar miss Ragtime och klär sig gärna i både vintage och nytt.
Här visar hon sina favoriter från det nya sortimentet! Den leopardmönstrade klänningen kommer från One Teaspoon, och spetstunikan från märket Jenny Widing.


MelMelli

Nu har de efterlängtade nyheterna från MelMelli kommit till butiken.
Närmare våren än såhär kommer du inte!




miss Ragtimes onlineshop

Nyheterna strömmar in i butiken på Magasinsgatan, och i början av nästa vecka kommer även flera av dom nya plaggen finnas på miss Ragtimes onlineshop!

Märken som One Teaspoon, H.Eich, Jenny Widing, Mission, Älva, Vintage by Fé, American Vintage och Zetterberg i en underbar mix med noga utvald vintage. Vi kan knappt bärga oss!


Vårnytt från Älva!

Underbara silverkreationer från Älva har landat i butiken.
Kom in och kika på smyckena som kommer att förgylla din vardag med skönhet!


Följ miss Ragtime på twitter och facebook!

Nu finns miss Ragtime även på facebook och twitter!

Gå med i miss Ragtimes grupp på facebook, eller följ henne på twitter och håll dig ständigt uppdaterad om vad som pågår i miss Ragtimes värld!


Följ miss Ragtime på facebook: http://www.facebook.com/home.php?#!/group.php?gid=266362787631
Följ min blogg med bloglovin


Nytt från UGG

Det är inte bara i klädväg våren spirar hos Miss Ragtime, nu har även en av säsongens trendigaste sko nått butiken. På vårvisningarna hos märken som Chanel, Ralph Lauren och Louis Vuitton visades en lyxigare variant av träskon, som är här för att stanna!

I form av en träsko med klack och fårskinnsfodring ger märket UGG dig vårens och sommarens skönaste och mest bedårande toffla. Låt dig inspireras av lantlig romantik med en modern känsla!



Chanel, Chanel, Louis Vuitton


Jenny Widing

Söta spetstoppar, vackra sidenklänningar, trendiga halsband och underbara kavajer. Detta är bara några av de nyheter som nu finns i butiken från designern Jenny Widing. Hennes kreationer är skapade med känsla för detaljer och alla plagg från hennes kollektion bestitter en hög chicness! Spetstrenden från vintern håller i sig, och kan kombineras med ett pärlhalsband för att bli härligt vårfin!


T-shirt i mitten från One Teaspoon


One Teaspoon – Glamouramas val

Idag visas de första avsnitten av Glamourama, där vi får följa vår tids kändisar, modebloggare. Vid en fotografering inför premiären av serien som kretsar kring Stureplansbloggaren Anna Hibbs, moderedaktören Michaela Forni och chefredaktören Petra Tungården, hittar vi ett guldkorn från One Teaspoons vårkollektion, nämligen dessa guldbeströdda hotpants!

En annan favorit från det australienska märket är denna enkla topp med vackra kedjedekorationer bak på ryggen, som finns i färgerna svart och vitt. Enkelt, men läckert!



Zetterberg

Två av vårens vackraste klänningar signerade Zetterberg finns nu hos miss Ragtime. Det ena verket är en draperad tyllklänning och det andra en underbar spetsklänning. Perfekt till vårens alla finare tillställningar!

Zetterberg som på den senaste tiden fått mycket uppmärksamhet i media, bland annat på svenska ELLE-galan, fokuserar på kvalitet framför kvanititet med drivkraften att ge kvinnor lite extra glamour och feminitet i sina liv.
Miss Ragtime kan inte annat än att älska dessa förtjusande skapelser!



Nytt-nytt och Nytt-vintage

I veckan har det strömmat in underbara vårnyheter. Ett nytt märke i butiken är det fantastiska italienska märket H.Eich. Märket översstämmer med Miss Ragtimes principer då de i varje kollektion också finns en liten vintage del, där designern återanvänder gamla tryck och mönster.

I vårens kollektion används en materialmix av silke och bomull för att skapa en lyxig och härlig känsla. Plaggen från H.Eich är perfekta både till vardags och fest!



Dessutom börjar vår- och sommarplaggen trilla in på vintagefronten.
Tre vackra exempel är dessa vita bomullsklänningar som ger hopp om att våren inte är alltför långt borta.


ELLE-galan

ELLE-galan, som ägde rum fredagen den 29 januari, bjöd på många vackra kreationer. En av Miss Ragtimes favoriter var journalisten och modebloggerskan Cecilia Blankens, klädd i en svart klänning från Zetterberg. Cecilia var själv nöjd med sitt val av klänning och skriver på sin blogg "Jag trivdes prima i klänningen från Zetterberg, och kände mig sjukt nöjd med lackskorna till".

På galan sågs även designern Johanna Dauphin, som vann priset för bästa accessoar designer, med motiveringen "Hon har en skön känsla för chic rock’n’roll och hennes åtråvärda smycken hyllas världen över".
Johannas underbara smycken finns självklart hos Miss Ragtime!




Bilder från ELLE.se


Inspireras av Vogue, Louis Vuitton och Miss Ragtime.

Senaste trenden i modevärlden, som sågs på Louis Vuittons catwalk samt det inspirerande februarinumret av Vogue, är en väskdekoration i form av en pälssvans.

Ett enkelt sätt att ge din favorit i väskgarderoben ett nytt utseende!

 Hos Miss Ragtime kan du hitta denna vackra svarta pälssvans, som för tillfället förgyller en cognacsfärgad Mulberry väska i butiken.


RSS 2.0