Varmt i höstkylan!

 
Stickade tröjor:
Vit i angora, Second Female
Beige i angora, Ganni
Gråsilvrig i bomull, Second Female
Röd i angora, Just Female
Beige i ull och alpaca, American Vintage
Grå och vit i ull, Vintage
 
Skinnhandskar:
Svarta i mocca, Ugg
Brun och svart tummskinnvante, Dixie
Svart skinnhandske med fläta eller pälskant, Dixie

Dixie och Johanna N!

Lagom till helgen har vi fått en härlig leverans av fina väskor och coola smycken!
 

Lön för mödan

Idag är det den 25:e. Ett riktigt bra datum i månaden, eller hur? Och lagom till löning har Gannis fantastiska sammetsbyxor kommit. Kombinera dem gärna med en t-shirt från italienska Happiness is a $10 Tee eller Gannis egna collegetröja med guldtext – otroligt snyggt vilket som. Men det ska kännas bra under också! Därför har både Ganni och Just Female satsat på riktigt fina och fiffiga underkläder i sköna material, perfekt under dina nya outfit.

 

I höst vill vi verkligen mixa olika material och blanda vardag med fest. Låta fantasin flöda helt enkelt. Kom in till oss så gör vi dig fin från topp till tå.

 


Nytt i butiken!

Limited edition Nolitapälsar, Please jeans och Officine Creative boots!
 

La bella Italia

 

Vi har fått in någonting utöver det vanliga – riktigt fina handgjorda skor från italienska Officine Creative. Otroligt lyxiga och med fantastisk finish. Ni måste bara prova, de förhöjer garanterat höstens alla outfits. Italien och skor, a match made in heaven.

 

För er som föredrar mys framför flärd kan botanisera bland Uggs oemotståndliga nyheter; träskoboots men även klassiska fårpälsboots och tofflor. Hösten är räddad!

 
 
De fina plaggen: Jeans Vintage, angoratröja Second Female, pälskrage Hollies, mössa Rabens Saloner

Dun och fjun från Hollies

Ända sedan början av 60-talet har Hollies förfört oss med svensk design när den är som bäst. Och den blir bara bättre! Att få krypa in i en dunjacka från Hollies anno 2012 är en ynnest. Bli varm och snygg på en gång. Det är en gåva i höst- och vintertider. Jackor, jackor, jackor alltså, från då och nu. Handplockad och utvald real vintage eller det allra senaste. Vi säljer, du väljer. Här nedan ser du några riktiga godbitar; Hollies dunjackor bordeaux och svart, vintagepälsjackor beige och leopardfärgad. Välkommen!

 

 

 


Nya Minnetonka!

Grå och varmbeige, i skönaste fårpäls! 1800 kr.
 
 
 

RSS 2.0