Du har det. Vi har det!

Välkomna!


MOT LJUSARE TIDER!

Nu så här i mitten på Februari märks det att ljuset äntligen är påväg tillbaka! Vårkänslorna spirar både ute och inne på Miss Ragtime: ljust och lätt, glitter och skinn, nytt och vintage!Överst vänster: Kofta Modström 550 kr, Linne Vintage by Fé 349 kr, Glittershorts Modström 700 kr.
Överst höger: Skinnarmband Vintage by Fé 449-499 kr.
Mitten höger: Snörkängor Vintage 800 kr.
Nederst vänster: Skinnjacka Mission 1875 kr, Stickad tröja Vintage 400 kr.
Nederst höger: 70-tals klänning Vintage 875 kr, Skinnväska Vintage 450 kr, Beige Primeboots 2400 kr.


Vårnyheter!

Jippie! Käraste göteborgare, nu kan vi glädja er med en fullständig explosion av vårens attraktivaste färger och plagg. Vår- och sommarkollektionen från American Vintage är som synes en fullträff i både kvalitet och stil. Kan med fördel kombineras med Modströms sköna chinos eller varför inte ett par slitna vintage Levi’s 501:or. Vi har också fått in ännu fler modeller av Zetterbergs ljuvliga fest- och balklänningar, de kan beställas i olika färger. Som grädde på moset denna vecka – grande finale med 70 % REA på utvalda varor, ej vintage.


Vi trotsar vintern...

… och ger plats åt ännu fler vårnyheter från Rabens Saloner, American Vintage och Ganni. Missa inte heller de supercoola väskorna från Thyme for Ginger med fransar och fjädrar i vårens läckra pastellfärger. Ni vet var vi finns, var ni kan inspireras och var de bästa stylingtipsen ges. See ya!

RSS 2.0