Modemingel!

Miss Ragtime vill tacka alla underbara människor som förgyllde modeminglet i torsdags! Grebbestads Bryggeri för förfriskningar, Ashi från Duo som stod för smink och hårstyling, Emma och Malena för ett härligt samarbete med modevisningen, Modellink för deras fantastiska modeller, och självklart alla förtjusande kunder.

Det här gör vi snart igen!














Psst..

Ni missar väl inte Magasinsgatansdag imorgon torsdag? Miss Ragtime kommer i samarbete med Emma & Malena ha en inspirerande modevisning, med modeller från Modellink och smink- samt hårstyling av Ashi från Duo. Kvällens förfriskningar kommer från Grebbestads bryggeri, Västkustens bästa bira! 

Andra butiker som har kvällsöppet är Sneaky Steve, Dunderdon, Pop Boutique, Prickig Katt, Grandpa och da Matteo, sedan fortsätter firandet av Magasinsgatan på Bliss och Magnus och Magnus!

Vi ses imorgon, med start klockan 18.00!




Vårsjalar!

Sjalen är ett underbart komplement till jackan, eller över den enkla toppen i vår! I butik nu finns ett härligt urval av underbara vårsjalar i alla dess färger och material.

Spets, blommor, ekologiskt, enfärgat, mönstrat, fransar, bomull, handmålat är några av alternativen som erbjuds. Vilken blir din försommarfavorit?






Smycken!

I butik finns nu dessa danskdesignade smycken, ett glittrande set av armband och halsband från märket POLD.
Till vardags matchar miss Ragtime dessa med en rockchic stil, och till fest med en glamourös klänning!


Zetterberg

Åter i butik är dessa underbara klänningar från Zetterberg, nu i två olika färger! 
Perfekt till bal, bröllopsfesten eller någon av sommarens alla trevliga tillställningar.


Mingel med modevisning


Kitson LA

Direkt från Robertson Boulevard, LA till Magasinsgatan, miss Ragtime ♥ Kitson!



Melmelli

Ett av miss Ragtimes absoluta favoritmärken, Melmelli, har skapat en vårkollektion som är gjord för kvinnor som kombinerar komfort och kvalitet med en hög modegrad. I butik finns nu ett flertal underbara toppar, klänningar och tunikor i olika färger och modeller, super snyggt!


Leopardharemsbyxor från One Teaspoon

Vårens skönaste byxa signerad One Teaspoon finns nu hos miss Ragtime. Glamourama-bloggerskan Michaela Forni skrev såhär om brallorna på sin blogg

"JAG ÄLSKAR DOM! Jag hann tyvärr inte förbi butiken där de finns igår men eftersom jag kommer nästa vecka igen ska jag springa dit"


Än finns det några exemplar kvar av den snygga leobyxan, så kom in och ta en titt!



One Teaspoon bikinis

Från det australienska märket One Teaspoon landade två vrålsnygga bikinis i butiken härom veckan.
Vackra färgstarka mönster i kombination med en perfekt passform, då är man definitivt redo för stranden!


Bara ben

Nu är det på tiden att kicka igång barbents säsongen! Två miss Ragtime favoriter är det slitna jeansshortsen från Les Temps des Cerises, och paljettkjolen från One Teaspoon!


Nolita underwater

Snyggast på stranden i sommar? Kom in och kika på bikinis och baddräkter från Nolitas provkollektion!


Miss Ragtime loves denim

Vårens och sommarens hetaste mode stavas denim, och ju mer desto bättre om modehusen får bestämma! Miss Ragtime hänger självklart på trenden, för hon är ju som alla vet riktigt förtjust i jeans i alla dess former!




RSS 2.0