Disney Couture



Öppettider i påsk

I påsk har miss Ragtime öppet som följande:
Skärtorsdag: 11-18
Långfredag: Stängt
Påskafton: 11-16
Påskdagen: Stängt
Annandag påsk: 11-16


UGG sandaletter

Nu finns dessa vackra sandaletter från UGG i butik. Den klassiska fårullsfodringen täcker hälen för extra komfort. Sandaletterna har platta metalldetaljer i guld och silver, och finns i dessa två färger.
Ett bekvämt måste när sommaren närmar sig med stormsteg!


Jenny Widing smycken

Designern Jenny Widing gör inte bara underbara klädkreationer, utan även läckra smycken.
Pärlor, silver och glittrande stenar är några komponenter från vårens smyckeskollektion, ett must-have för miss Ragtime!



Älva

Hos miss Ragtime finns nu underbart vackra smycken från ÄLVA jewellery. ÄLVAs design beskrivs som smycken med personlig prägel och kvinnlig touch. Alla smycken är tillverkade med en bas av silver och olika ädelstenar.

Alla smycken från ÄLVA har dessutom ett gott samvete, då en del av vinsten går till välgörande ändamål.
Sagolika smycken med ett gott hjärta, kan det bli bättre?



Lillalicious

Designern Lillalicious har gjort en fantastisk vårkollektion; armband, halsband och hårspännen prydda av vackra tyllblommor och lackrosetter.




Miu Miu

Dessa söta volangprydda skor från modehuset Miu Miu finns nu i butik. Låt dig inspireras av romantik, volanger och puderfärger i vår. Underbart söta!



Påfyllning av One Teaspoon

Nu har en efterlängtad påfyllning från det australiensiska märket One Teaspoon landat i butiken. Paljett-jeanskjolar, ormskinnsinspirerade bodys, snörade haremsbyxor och fransiga toppar är bara en del av vad det underbart rockiga märket levererar i vår!

All you need is love!



Photoshoot

I butiken har vi just nu fullt upp med att fotografera vårens alla plagg som inom en snar framtid kommer att läggas upp på miss Ragtimes onlineshop, www.missragtime.ebutik.se. Tills dess, lite "behind the scenes" här på Magasinsgatan.





Becksöndergaard

Miss Ragtime har fått in handgjorda sjalar med ett vackert stjärnmönster från det danska märket Becksöndergaard. Märket, som skapades år 2003, har blivit känt för sin skandinaviska enkelhet och att skapa underbara accessoarer med en lekfull tvist. Sjalarna är handfärgade och unika i sitt slag.
Twinkle twinkle little star!




Jeansshorts från Les Temps des Cerises


Les Temps des Cerises

Nu har nyheter från Marseille-märket Les Temps des Cerises anlänt till miss Ragtimes butik. Bekväma jeans i boyfriendmodell, snyggt slitna jeansshorts och söta randiga sailortoppar! Den marina trenden som blir stor även i vår, syntes flitigt på vårvisningar hos bland andra Givenchy, Celine och Armani. Fräscht och vårigt!






Festlig kundkväll!

Tack alla underbara kunder som kom till vår festliga kundkväll i torsdags. Härlig musik, kyld champagne, glada kunder och vackra klänningar, en fantastisk kombination som tål att upprepas!






Ni har väl inte missat?

Imorgon torsdag firar miss Ragtime att våren snart är kommen genom att bjuda in till en kundkväll i festligheternas tecken. Vi fyller butiken med våra vackraste plagg för alla spännande bjudningar våren har att erbjuda!

Kom till miss Ragtimes butik på Magasinsgatan 15 mellan kl. 17-20 för att hitta den perfekta klänningen till dig, och dricka ett glas kallt bubbel!

Varmt välkommen!


Melmelli Nyheter!

Vårnyheterna från Melmelli flockas i butiken. Härliga färger i underbara material!


RSS 2.0